Dårlig samvittighed

Jeg ved det godt – det er lang tid siden sidste blog post. Jeg var oppe til min eksamen i onsdags (den gik godt!), og lige siden da har jeg enten været fuld eller haft tømmermænd.

Men nu skal jeg i gang med mit nye bedre liv, hvor jeg løber, skriver, læser, brug tid på vennerne, træner, skriver en bog, engagerer mig i studenter aktiviteter, er sammen med familien, planlægger min ferie …

Nå, men indtil jeg får skrevet noget interessant, så vil jeg indvie dig i et lille smart trick, så du automatisk får besked når der sker noget nyt på hjemmesider du holder af. Det hedder RSS og du kender det sikkert, men hvis ikke så se denne lille film:

De fleste hjemmesider og næsten alle blogs har et RSS feed, hvilket jo er smart siden du automatisk får besked når der sker noget nyt. Plus du slipper for at gå tomhændet ind på sider, hvor forfatteren ligger sig stiv i fem dage.

Som filmen forklare kan du sætte en ‘Reader’ op mange steder, fx Google Reader. Personligt synes jeg dog det er bedre at få mine feed direkte i min mail.

På min gamle pc brugte jeg derfor et lille program der hedder RSS Popper, som kan installeres gratis i Outlook.

På min mac bruger jeg bare RSS funktionen i det indbyggede mail program, og det dur fantastisk. Klik på RSS iconet på din ynglings hjemmeside, &#8220vælg program&#8220 på siden der dukker op, find &#8220Mail&#8220 og klik &#8220Abonner nu&#8220, så køre det hele på skinner.

Skriv et svar