Fredags motion

Fredags motion uge 16

Et nyt koncept her på bloggen – hver fredag vil jeg gerne inviterer til en lille løbetur rundt på forskellige sider, jeg i ugens løb er stødt ind i. Ved ikke helt hvad jeg skal kalde det (og jeg har fået at vide jeg ikke er så god til det der med navngivningen), men nu bliver det fredags motion. Andre gode bud modtages gerne!

Fantastisk reklame fra 1950’erne:

Vibra Finger message

New Scientist har en artikel om 24 misforståelse om evolutionen. Spændende læsning! Her kan man bl.a. læse hvordan komplekse organismer kan opstå fra bitte små ændringer.

Ekstra Bladet har en temmelig underlig/bizar historie om Fillipinske læger der har optaget en mindre operation, hvor en deo fjernes fra en mands anus, under stor jubel fra de andre på operationsstuen. Hvad der dog ikke sker mens folk er indlagt. Læs den underlige historie her, og se videoen herunder:

I dag åbner udstillingen ‘Bodies‘ i Tivoli, hvor man kan se rigtige menneske-kroppe dissekeret og udstillet. Politiken spørger om ligene mon er henrettede Kinesere? Hårde sager, men stadig en udstilling jeg mægtig gerne vil se. Update: Og allerede fra første dag er udstillingen i modvind.

I DR’s program ‘Ha det godt’ kan man se svaret på spørgsmålet: ‘Kan man træffe vejret gennem øret?” – svaret er et måske, se hvorfor her.

Kunstneren Chris Jordan har lavet en rigtig fed udstilling, der hedder ‘Running the numbers‘ – ideen er at lave store billeder ud fra tusindvis af mindre billeder, fx. dette skelet der består af 200.000 cigaretpakker. Det er samme antal der dør af rygning hvert halve år i USA (via streetanatomy.com).

Billede af skelet lavet af cigaretpakker Cigaretpakker der danner et skelet

Charlotte Koldbye har i Weekendavisene begået en gennemgang af de mest almindelige psykedelika – fra øl over ecstasy til LSD og hash.

Skriv et svar