Ville du læse din egen blog?

Nej, det ville jeg nok ikke. Indholdet er for uinteressant, der sker aldrig en skid og formen er svært svingende.

What to do? Jeg har tænkt på, at ligge stilen om (endnu engang) til noget der passer lidt bedre til mit temperament og min tidsramme. Jeg er et projekt-menneske; de sidste års tid har jeg arbejdet på kunstigt liv, LEGO robotter, skrevet min første artikel (som forhåbentlig snart udkommer) og alt muligt andet underligt. Måske min blog også skulle afspejle dette?

Inspirationen kunne hentes fra sider som Third Ear der er skide godt lavet – kan enormt godt lide ideen om at lave få indlæg af høj kvalitet. En side som This Week In Virology er også helt fantastisk, men det er også tydeligt at professoren der skriver den dedikere enorme mængder tid til siden, noget jeg altid synes at mangle.

Nu må vi se hvad det ender med.

Bedste hilsner

3 Comments

Sanne-Maria Bjerno 22. juli 2010 Reply

Jeg vil utroligt gerne læse din blog, så bliv endelig ved. Jeg er selv ved at starte en blog op om medicin, forskning og fascinerende fakta om kroppen, og din side er rigtig god inspiration – morsom, oplysende og interessant.

Mike Barnkob 29. juli 2010 Reply

Tusind tak! Jeg vil også rigtig gerne fortsætte med at skrive, men jeg tror lige jeg skal finde ud af formen… et evigt spørgsmål! :-) Spændende blog du har iøvrigt :-)

Tyge Mortensen 24. september 2010 Reply

Hej Mike, fed blog ide – se at få skrevet mere på den – ud med fingeren!!
Har du set min blog…?

Skriv et svar